Kategórie
Blog Najnovšie Vybavenie

5 zaujímavých produktov pre motorkárov

Na trhu je dnes možné nájsť neuveriteľné množstvo príslušenstva pre motorkárov. Doba sa posúva a firmy neustále prichádzajú s novými inovatívnejšími a kompaktnejšími riešeniami pre produkty ktoré na trhu sú alebo sa naň ešte len dostanú. My Vám ukážeme 5 zaujímavých produktov, ktoré sme našli na trhu:

  1. Domio Pro

Ide o zariadenie na počúvanie hudby počas jazdy. Nie sú potrebné žiadné káble. Jednoducho sa pripne na helmu do špeciálne tvarovaného klipu, zapne sa a vďaka mikrovibráciam presúva zvuk do helmy. Najlepšie na tom všetkom je že zvuk okolia nezoslabuje a tak je bezpečnejší ako keby sme použili slúchatká.

Rovnaká značka poskytuje aj bluetooth komunokačné zariadenie ktoré funguje bezdrátovo a nepotrebuje ani mikrofón. Obidve zariadenia sú jednoznačne veľmi zaujímavé. Fakt že nepotrebujeme kábliky namiesto ktorých používame bluetooth je veľkým tým na čom sú tieto produkty založené. Jednoduché a inteligentné riešenie.

2. Jarvish Helmet

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt jarvish

Je to inteligentná helma. Tak jednoducho sa dá nazvať táto prepracovaná a definitívne futuristická ochrana hlavy. Celá je poskladaná z uhlíkových vlákien, čo ju robí ľahkou a zároveň pevnou. V predu aj vzadu sa nachádzajú dve 360 stupňové kamery snímajúce premávku. Helma má hlasové ovládanie umožňujúce telefonovať a príjmať hovory, podáva informácie o stave vozovky, počasí. Dokonca vie pripomenúť kedy treba ísť natankovať, upozorniť na nebezpečnú situáciu na ceste, na rýchlosť, má aj navigáciu a nakoniec aj ukázať čo sa deje na ceste za nami. A veľa iných funkcii ktoré robia jazdu bezpečnejšiu. Jednoznačne prelomová helma.

3. Limpet

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt limpet motorcycle

Jednoducho strážca pred ukradnutím. Nasadí sa na riaditká a keď sa niekto pokúsi ukradnúť vašu milovanú motorku, začne nahlas pípať a svietiť. Plus Vám do telefónu pošle notifikáciu. Ak by prišlo aj tak k odcudzeniu obsahuje aj GPS lokátor. Jednoduché zariadenie ktoré by mal mať jednoznačne každý komu na svojej motorke záleží.

4. Raylier bunda

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt raylier

Bunda ktorá sa o bezpečnosť jazdca stará aj hlavne v noci. Do bundy je zabudovaných niekoľko svetiel na najlepšie viditeľných miestach. Je vyrobená francúzskou spoločnosťou. Vyzerá štýlovo a jej svetlá v noci jednoznačne upútajú pozornosť každého.

5. Sena headset

Spoločnosť Sena poskytuje jedny z najlepších komunikačných zariadení pre motorkárov na trhu. Majú široký výber produktov od úplne jednoduchých až po také, ktoré jazdcovi umožňujú komunikovať so 4 ľuďmi naraz a ešte k tomu obsahujú aj kameru. Ak hľadáte kvalitné zariadenie, Sena je jednoznačne cesta pre Vás.

Záver

Každý jeden z týchto produktov vyzerá zaujímavo a môžme jasne vidieť akým smerom sa bude vyvíjať vybavenie pre motorkárov.